• Zrnko múdrosti: Skôr než sa začnete šplhať po rebríčku úspechu, presvedčte sa, či je opretý o tú správnu budovu. (Stephen Covey)
  • Zrnko múdrosti: Nikdy nehovor, že niečo nejde, pretože sa nájde blbec, ktorý o tom nevie a spraví to!
  • Zrnko múdrosti: Keď začne fúkať vietor zmien, stavajú sa múry - vetrolamy. Optimisti v tomto čase vytiahnu plachty!
  • Zrnko múdrosti: Nikdy, nikdy ale nikdy sa nevzdávajte. (Winston Churchill)
  • Zrnko múdrosti: Prekážky sú to čo vidíš, keď sa prestaneš pozerať na svoj cieľ. (Brian Tracy)

Nové meditačné CD už v ponuke

Zriekam sa utrpenia Tvorím svoju budúcnosť Končím s fňukaním Podpora a ochrana projektu Prepojenie s Matkou Zem

Podrobné informácie o obsahu CD nájdete TU, alebo hneď môžete prejsť do eshopu MonikaJ.sk

Zásady ochrany osobných údajov

Vážený čitateľ,

aby sme Vám mohli zasielať informačné emaily (newsletter), potrebujeme vaše osobné údaje. Bezpečnosť vašich údajov a ich spracúvanie zákonným spôsobom je pre nás prvoradé.  Tu sa dozviete, ako vaše osobné údaje spracúvame a ako dosiahneme ich bezpečnosť.

1.    Kto sme?
Vaše osobné údaje spracúva naša spoločnosť:
Obchodné meno: Akadémia-MIA s.r.o.
Registrovaná v Obch. registri Okresného súdu v Trnave, Oddiel: Sro, Vložka č.: 20551/T
Sídlo: Októbrová 1512/54, 929 01 Dunajská Streda
IČO: 36824909
Zast.: Ing. Monika Jakubeczová                                                      
(ďalej len „prevádzkovateľ“)


2.    Aké osobné údaje spracúvame?
Marketing
Aby sme vám mohli zasielať informácie o produktoch a službách a obracať sa na vás s prieskumom trhu,  spracúvame vaše osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, email.

3.    Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje?
Marketingová komunikácia
Vaše osobné údaje spracúvame za účelom starostlivosti o zákazníka, poskytovania informácií o produktoch a službách a prieskumu trhu, a to prostredníctvom vybraného spôsobu komunikácie. Vaše osobné údaje spracúvame na tento účel, iba ak nám na to dáte súhlas.  

4.    Ako nám môžete dať súhlas?
Súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov nám môžete dať niektorým z týchto spôsobov:
•    cez online formulár pri registrovaní pre odber newslettra,

5.    Ako môžete súhlas odvolať?
Súhlas so spracúvaním osobných údajov, ktorý ste nám dali, môžete kedykoľvek odvolať. Súhlas môžete odvolať
•    kliknutím na link „Odhlásiť z newslettera“, ktorý sa nachádza v pätičke každého mailu tohto charakteru;
•    zaslaním oznámenia na email monika/zavináč/jakubeczova.sk

6.    Komu vaše údaje poskytujeme?
Údaje pre zasielanie newslettrov poskytujeme online aplikácii na zasielanie newslettrov.

7.    Ako dlho uchovávame vaše osobné údaje?
Dokumenty týkajúce sa marketingu sa uchovávajú po dobu, na ktorú dotknutá osoba poskytla súhlas, príp. po kratšiu dobu do odvolania súhlasu. Ak nie je daný súhlas na konkrétnu dobu, osobné údaje sa spracúvajú pokiaľ sa neskončil účel, v súvislosti s ktorým súhlas daná osoba dala.

8.    Kam prenášame vaše osobné údaje?
Vaše osobné údaje neprenášame do tretej krajiny.

9.    Na koho sa môžete obrátiť?
Ak máte akékoľvek otázky či podnety týkajúce sa osobných údajov, môžete sa obrátiť na
Meno a priezvisko: Monika Jakubeczová
Email: monika/zavináč/jakubeczova.sk

10.    Nie ste spokojný/á?
Ak nie ste spokojný/á s tým, ako spracúvame vaše osobné údaje, môžete nám dať o tom vedieť na email monika/zavináč/jakubeczova.sk . Tiež máte možnosť podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov, ak si myslíte, že vaše osobné údaje spracúvame nezákonne.

11.    Ako spracúvame vaše osobné údaje
?
Vaše osobné údaje spracúvame v elektronickej forme.

12.    Ako zabezpečíme ochranu vašich osobných údajov?
Bezpečnosť vašich osobných údajov je pre nás prvoradá. Aby sme zabezpečili ochranu vašich osobných údajov, prijali sme potrebné technické a organizačné opatrenia. Všetky osobné údaje spracúvané na serveri sú šifrované.

13.     Máte právo požiadať o:
- prístup k vašim osobným údajom
- opravu vašich osobných údajov
- vymazanie vašich osobných údajov
- obmedzenie spracúvania vašich osobných údajov

Na základe vašej žiadosti zaslanej emailom na monika/zavináč/jakubeczova.sk vám vydáme potvrdenie s informáciami o spracúvaní, oprave či výmaze vašich osobných údajov našou spoločnosťou. Vašu žiadosť vybavíme bez zbytočného odkladu najneskôr do jedného mesiaca.

14.    Záverečné ustanovenia
Tieto zásady ochrany osobných údajov nadobúdajú platnosť dňom ich zverejnenia dňa 15.5.2018
Vyhradzujeme si právo tieto zásady zmeniť, ak dôjde k zmene spracúvania osobných údajov v našej spoločnosti. Zmeny budú uvedené na našej webovej stránke Jakubeczova.sk.




Z Vašich listov...

Ďakujem veľmi pekne za všetky listy a vyjadrenia čitateľov, či účastníkov osobných stretnutí (cez terapie konzultácie, medit. stretnutia, koučing a pod.)

Vlado po osobnom stretnutí napísal:
Som rád, že som stretol a mal možnosť 3 hodiny svojho života stráviť s takým človekom - s Vami. A potom ešte hodinu s Vašim hlasom (z CD) v aute. Celý čas, odkedy som odišiel, doteraz mám v duši príjemný pocit, pekný pocit. Asi sa tomu hovorí naplnenie.

Nikol po niekoľkých stretnutiach (terapia, koučing) napísala:
...Spomenula som si na ten maják u teba na chodbe ako svietil. A spojilo sa mi to s Tebou. Som Ti vďačná, že si majákom v mojom živote, akýmsi referenčným bodom. Že keď hľadám pravdu, ako to v skutočnosti naozaj je, v Tebe ju nachádzam. Cítim z Teba pravdivosť a lásku. Ďakujem.

Gabika po terapii (po čase) napísala:
Monika, mne sa také veci dejú... Každý deň je zázračný, každý deň mám dôvod ďakovať, takú pohodu, také šťastie doma prežívam, neviem to ani vyjadriť, máš na tom svoju zásluhu, Keby si mi neprišla do cesty, neviem a ani nechcem si predstaviť ako by som žila. Ďakujem Ti za to.

Ďalšie výpovede nájdete v listárni TU.

Odber noviniek s duchovnou tematikou

Zaujímajú vás nové informácie, novinky, aktuálne či pripravované akcie? Zaregistrujte sa a zostaňte so mnou v kontakte.

* indicates required

Rešpektujem Vaše právo na súkromie. Odhlásiť sa z oberu spáv budete môcť kedykoľvek jedným kliknutím.

Ďalšie projekty

MonikaJ.sk

Eshop Monikaj.sk
TopKoucing.sk

TopKoucing.sk

Zostaňme v kontakte aj cez Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Prevádzkovateľ tejto stránky, spoločnosť Akadémia-MIA s.r.o., Októbrová 1512/54, 92901 Dunajská Streda, IČO 36824909, ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webu cookies potrebné pre fungovanie webových stránok a pre analytické účely. Používaním týchto stránok súhlasíte s uložením cookies do vášho prehliadača. Viac informácií. SÚHLASÍM